Şimdi biraz boş vakit bulabildim, kız konusundaki gelişmeleri anlatacağım.
Harun abinin anlattığı taktikler benim bilinç altıma işlemiş aslında, artık kendimi daha değerli görüyorum. Bu yüzden, aslında çok şey öğrenmeye gerek duyulmadan, bu bilinci karşımdakine aktarıyorum. Örneğin kızla telefonda konuşurken işim var diyip telefonu kapatmak benim değerimi artırmıştı. Sonradan gördüm ki, aynı şey kitapta bir taktik olarak verilmiş
Öncelikle kızı size biraz tanıtayım, bu kız benim en yakın arkadaşımdı. Beraber uyurduk, aynı evde kalırdık ama bana karşı bir şey hissetmediğini açıkça belirtirdi. Ben teklif aşamasındaydım, teklif aşamasından çevirdim olayı düşünün yani Siz haydi haydi yapabilirsiniz ben bile yapıyorsam… Şu ana kadar hep yanlış hamleler yaptım, sonra bu kitabı okudum ve yavaş yavaş hatalarımı düzeltiyorum. Tamamen düzeltme fırsatım henüz olmadı.
Cuma
Şöyle başlayayım hikayeye. Kızla görüşmeyi uzun süredir azaltmıştık, son iki üç gündür ise hiç görüşmüyorduk. O ise beni çok özlemiş, akşam görüşecektik. İkimiz de işyerlerimizde çalışıyorduk, ama msn'den konuşuyorduk. "Sen beni özlemedin mi, bakıyorum sen hiç bişey hissetmiyorsun" dedi bana. Tabi ondan bir önceki gün 5-6 kere araması ve hiçbirine cevap dahi vermeye tenezzül etmemiş olmamın da etkisi olmalı Ne yapayım işim vardı Arkadaşımı çağırdım onu konuk ettim (erkek). Bu arada onunla konuşma fırsatım oldu, o da aynı Harun abi gibi becerikli. Ama bildiklerini öğretme konusunda o kadar yetenekli değil, o başka. O yetenek harun abiye has
Neyse, gelgelelim kızla görüşeceğimiz saat geldi çattı. Ben pencereden bakıyordum o sırada, onu gördüm. Ve ne farkettim biliyor musunuz? O da yukarıya bakıyordu, beni görmek için merdivenleri çıkmaya kadar bile sabredemiyordu anlaşılan Ben hemen telefonumla meşgulmüş gibi yaptım, sanki başka bir amaçla pencereye çıkmış gibi. O an görmeliydiniz onu, bana duyduğu özlem yüzündeki gülümsemeden belliydi.
Merdivenleri aşıp yukarı çıktı. Beni gördüğü an gözleri parlıyordu. Hemen bana sarılmaya çalıştı, ben ise onu koltuk altıma alıp kedi gibi sevmeye başladım (üstünlük göstergesi). Arkadaşlar görmeliydiniz, o kadar özlemiş ki beni. Bu kadar özlemiş olması beni de çok etkiledi, ama dimdik durmalıydım. Etkilendiğimi belli etmedim, çocukların saçını okşar gibi bir iki defa saçını okşadım sonra yerine oturttum. Biraz konuştuk.
Başka kızlarla telefonda konuşmalarıma şahit oldu, "sevgilin yok değil mi" diye sordu. Lütfen olmasın dedi. (İki hafta öncesine kadar bunu diyen taraf bendim:P ) Diğer kızlarla da telefonu kapatan ben oldum, sanki rahatsız ediliyormuş gibi davrandım ki, artık bıkma derecesine gelmişim hesabı O da bu psikolojimden etkilendi tabi ki…
Akşam votka aldık, biraz içtik. Keyfimiz zaten yerindeydi ki daha da yerine geldi. Ben biraz daha fazla içmişim (böyle şeyleri hep abartıyorum) bu yüzden daha bi keyifliydim. O da bana özendi içmeye devam etti Otobüs durağında beklerken göğsüme yaslanıyordu, destekçim benim diyordu… (Önceden onun göğsüne yaslanıp ondan destek almaya çalışan ben olurdum, halbuki şimdi dimdik duruyordum, ona karşılık bile vermiyordum) Karşılık vermediğimi görünce, senin de hoşuna gidiyor mu diye sordu. Senin gidiyorsa benim de gidiyor dedim, geçiştirdim.
Cumartesi
Cumartesi günü beni o uyandırdı üstüme atlayarak Tabi bunu yakın arkadaşlığımıza güvenerek yaptı, yoksa kızla aramızda cinsel bir yakınlaşma olmadı. Ama asıl anlatacağım bu değil. Aslında onun tarafından cinsel bir duygu yok gibi görünüyordu ama, biraz sonra bunun aslında öyle olmadığını anladım.
Dişlerimi fırçalıyordum, geldi vücuduma yapıştı. Boynuma doğru kafasını yapıştırdı. O gün boyunca "sana çok yakın olmak istiyorum" gibi şeyler söyledi. Her tarafımı ellemeye çalışıyordu, popom dahil
Beraber yemek yapmaya karar verdik. Marketten alışveriş yaptık, dışarıdayken sürekli koluma giriyor beni rahat bırakmıyordu. Çok keyifliydim doğrusu. Dışarıdayken onun kolunda olmama rağmen bir kıza gülümsedim, o da bana gülümsedi. Heralde arkadaş benim sevgilim olsa kız kavgası çıkardı
Telefonumun şifresini değiştirmiştim, telefonumda olup bitenleri çok merak ediyordu. Dondurma yemek için tekrar dışarıya çıktığımızda, dedi ki telefonunu bana ver. Sıfır beşyüzotuzdokuz gibi bi espri yaptıktan sonra ortamı dağıttım ve tuvalete gittim
Geldiğimde konu dağılmıştı. Diğer kızlar ve sevgili konularını sürekli açmaya çalıştı, her denemesinde de ben konuyu değiştirdim. O kadar kıskanıyordu ki…
Pazar
Pazar günü görüşmedik.
Pazartesi
Telefonumda 5 adet mesajla uyandım. Uzun uzun mesajlar, napıyosun nerdesin demeler. Bir tanesinde de "seni çok seviyorum" yazıyordu. Hayret? Durup dururken hiç öyle şeyler demezdi, ben derdim hep… Ya şimdi? Ben hiçbir şey yapmadım ki sevilmek için? Sevilmek için çırpındığım zamanlar neden bu kadar sevmedin?
Salı
Bugün kıza bir sürpriz yapayım dedim. Kendi istediğim için, onun için değil… Evimden 2 saat kadar uzaktaki evine gittim ve onu evinden aldım. Saatlerce gezdik dolaştık, yürümekten ayaklarımız ağrıdı. Ayrıca onu okula derse götürdüm falan Okuduğum okul en gözde üniversitelerden biridir, o yüzden o bakımdan da benim elitliğimi hissetmesi çok daha bir avantaj oldu benim için.
Hadi bu gece bende kalıyorsun dedim. Votka falan alırız yemek yaparız dedim Annesini aradı sordu, sonra kabul etti. Bende kalırken hep ailesine sorar da…
Eve geldiğimde çok yorgundum, öyle votka içecek halim falan yoktu. İkimiz de yorgunduk zaten. Odanın kapısını kilitledik, anneme bizi rahatsız etmeyin uyuyacağız dedik. Beraber yatmaya başladık her zamanki gibi. Ama bu sefer bir fark vardı. Ona sarılmaya öpmeye çalışan ****** bir çocuktan öte, arkasını dönüp uyuyan bir çocuk vardı Neyse sonra canım sıkıldı, iki üç kelam edeyim dedim. Arkamı döndüm… Beraber aynı yatakta yüz yüzeydik…
Bugün çok güzeldi dedim, uzun süredir böyle bir gün geçirmemiştik falan… Ben havadan sudan konuşuyordum, o ise iki hafta önce benim yaptığım muhabbetleri yapıyordu. Birbirimize yakın olmamız çok güzel falan gibi Yani rolleri değişmiştik.
"Sen bende çok derin şeyler açtın biliyor musun" dedi. Kapanması zor dedi, ayrılamam senden falan… Ben ise kaskatıydım, hiç duygusal davranmıyordum eskisi gibi. (Normalde hiç dayanamam, sarılırım kıza öperim) Ben böyle davranınca o daha da uyuz olmuştur eminim Ben uykuya daldım. Uykuya dalmak üzereyken boynumda bir öpücük hissettim (vauuuv alkış seslerini duyar gibiyim) Hiç bozuntuya vermedim uyuyor gibi yaptım.
Çarşamba
Bugün sabahtan kalktık, kahvaltı falan yaptık. Beraber kaldığımız günlerde her sabah yaptığım gibi yavşamadım ona Diğer kızlarla falan konuşuyorum, çok keyifli. Kıskanılmak güzel.